info@wisstransfer.hu
1.jpg
Főoldal Rólunk Szolgáltatások Privát Transzfer Viteldíj Online rendelés Utazási feltételek Kapcsolat
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Autópark
Program ajánló
Akció
Partnerek
A szolgáltatás igénybevételének feltételei: E-mail


1.,  Szolgáltatás megrendelése és annak felvétele az alábbiak szerint történik:

  • Weboldalunkon keresztül, on-line megrendelő küldésével!
  • Telefonon  +36 30/ 592-6914 történt egyeztetést követően is, írásban.
  • E-mail-ben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )  küldött megrendelés formájában
  • Partner utazási irodákban, Hotelekben, Rendezvényszervezőknél írásban vagy on-line

A megrendelések a beérkezésüket követően kerülnek visszaigazolásra, és az abban foglaltak alapján teljesítésre. A tervezett utazás időpontja előtti három napban leadott foglalás esetén, feltétlenül telefonos egyeztetés szükséges. Az ebben az időszakban leadott foglalásokat  csak szabad kocsi esetén, vagy más megrendeléshez igazodóan tudunk fogadni.  Kizárólag a szolgáltató részéről  írásban visszaigazolt megrendelés tekinthető elfogadottnak!

2., Visszaigazolás, pontosítás:

Az indulás pontos időpontjáról visszaigazolást küldünk. A visszaigazolt időpont  néha előforduló változása-módosulása esetén, az utazást megelőző napon, telefonon egyeztetünk. A szolgáltató jogosult, a folyamatosan beérkező megrendelések függvényében, az előzetesen visszaigazolt kiállási - indulási időpontot az aktuális utazás előtti napig, a megrendelő telefonon történő tájékoztatásával maximum 1,5 órával előbbre hozni. Amennyiben a megrendelő az utazás előtti nap a megadott telefonszámán nem érhető el, úgy a megrendelőt terheli a felelősség az esetleges változásokból adódó kellemetlenségekért.  A telefonon nem elérhető megrendelőt is értesítjük, a megadott  E-mail  vagy  Fax.  elérhetőségein.

3., Módosítás, lemondás:

72 órán belül a megrendelés költségmentesen módosítható, amennyiben az más meglévő megrendelést nem befolyásol. Ekkor az új időpontnak illeszkednie kell a már összeállított fuvartervhez, ellenkező esetben az utazást felár terhelheti, melynek mértéke az egy útra vonatkozó normál viteldíj 50%-a.

A megrendelés költségmentesen lemondható, 72 órával az utazás visszaigazolt indulási időpontja előtt.  A 72 órán belüli lemondás esetén a viteldíj 50%-a, 24 órán belüli lemondás esetén a viteldíj 100%-a megilleti a szolgáltatót.

4., A vissza út:

Transzfer szolgáltatás esetében, ha a visszaérkezés időpontja az előre egyeztetett időpontról másik időpontra módosul, úgy a módosulást legkésőbb 24 órával korábban a megrendelőnek jeleznie kell ügyfélszolgálatunk felé. Ilyen típusú módosítás esetén előfordulhat, hogy az új, módosított időponttól eltérő időpontban tudjuk csak a szolgáltatást biztosítani. Amennyiben az általunk felajánlott új időpont a megrendelőnek nem felel meg, és nem kéri a szolgáltatást, úgy a visszaútra vonatkozó viteldíj 50%-át visszatérítjük.

5., A poggyászok:

Megrendeléskor kérjük jelezni, ha a NORMÁL csomagmennyiségnél ( 1 bőrönd + 1 kézipoggyász / fő ) több poggyászra kell számítani a szállításkor.  Jelzés hiányában előfordulhat, hogy a többlet csomag szállítására nincs lehetőség.
Nem szokványos poggyász szállításáért  ( amennyiben erre egyébként van lehetőség )  felárat kell fizetni.  ( pl.: kerékpár, babakocsi, búvár felszerelés, sílécek, + csomagok stb. ), melynek előre egyeztetett díja ( -HUF / db /alkalom) értendő.
Kutya kizárólag 15kg alatt, ketrecben, szájkosárral, felügyelet mellett szállítható!
Az utaztatást végző vállalkozó saját belátása szerint jogosult az előre nem jelzett extrém mennyiségű, illetve a járművet jelentősen beszennyező csomag szállítását visszautasítani.

6., Utas felvétel:

Az indulás pontos helyét és idejét minden esetben írásos visszaigazolásunk tartalmazza, melyet kérünk szíveskedjen kinyomtatni, és az utazás során gépkocsivezetőnknek felmutatni. ( VOUCHER )

Repülőtérről való indulás esetén, mindig az aktuális repülőjárat hivatalos előre meghirdetett érkezési idejét tüntetjük fel indulási időnek.

Gépkocsivezetőink az interneten ill. a terminálban nyomon követik az aktuális érkezést, és a kellő időben várják utasainkat névtáblával az épületben.

7., Viteldíjak:

Az aktuális árjegyzékben megadott árak a megadott településekről és helyszínekről történő indulás esetén értendők.  Más településről kért indulás esetén az árakat előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.  A kedvezményekről, ugyancsak az aktuális viteldíj táblázatunk ad tájékoztatást honlapunkon, a „Viteldíjak” menüpont alatt.  Az egy órát meghaladó, a repülőgép késése miatti várakozás esetén, várakozási díjat számolunk fel.  A díj mértéke:  nettó 6.000,- HUF / megkezdett óra.
A befizetéseknél figyelemmel kell lenni arra, hogy amennyiben a részvételi díj az indulást megelőzően nem kerül kiegyenlítésre, úgy a megrendelés teljesítését szolgáltató egyoldalúan felfüggesztheti, és a megrendelést törölheti rendszeréből.

A részvételi díj befizetésének lehetséges módozatai:

  • Wiss Transfer Budapest Banknál vezetett  10101456 - 21532000 - 01002004 számú  bankszámlájára történő utalással.
  • Partnereinknél ( Utazási Irodák, Hotelek, Szállásadók ) készpénzben vagy bankkártyával.
  • Gépkocsivezetőnél készpénzben vagy bankkártyával.

8., Felelősség:

A Szolgáltatót, illetve a közvetítőt nem terheli a szolgáltatás elmaradásából eredő kártérítési felelősség abban az esetben, ha működési körén kívül, előre nem látható, a felek által nem befolyásolható esemény - vis maior - következik be.
Nem várt események, (pl. balesetből adódó útlezárás, eseti útjavítás-karbantartás, hatósági intézkedések, időjárás közlekedést befolyásoló jelenségei,  stb.) következtében előforduló késésért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk az ilyen események okozta késések elkerülése érdekében.   A repülőtérre időben történő megérkezés tekintetében nem vállalunk felelősséget, amennyiben a visszaigazolt indulási időponttól a megrendelő késedelméből, 30 percet meghaladó mértékben eltér.
A megrendelt és kifizetett szolgáltatás során a személyszállítást végző társaság bizonyítható hibája kapcsán felmerülő károkért a viteldíj erejéig kártérítési felelősséget vállalunk.
Az Járatainkon az utas kötelezi magát, hogy az utazáson kizárólag akkor vesz részt, ha egészségi állapota azt lehetővé teszi, illetve ha nem szenved olyan betegségben, amelyre tekintettel az utazási szolgáltatás igénybevétele számára vagy utastársai számára a megszokottnál nagyobb kockázatot jelent. Az utas az utazáson saját felelősségére vesz részt.   Az utazás során az utas az általa harmadik személynek okozott, ill. a gépjárműben okozott kárért, a károsult irányába közvetlen felelősséggel tartozik.
Amennyiben a megrendelő több személy részére rendeli meg a szolgáltatást, kijelenti, hogy ezen személyek meghatalmazták a szolgáltatás nevükben és helyettük történő megrendelésére, a jelen utazási feltételeket tudomásukra hozza, helyettük a szolgáltatással felmerülő valamennyi költség tekintetében teljes körűen helytáll, ezen személyek magatartásával kapcsolatosan felmerülő valamennyi kár megtérítését vállalja.

9., A szolgáltatás nyújtása, és annak igénybevétele:

Az írásban visszaigazolt megrendelések kivételével szolgáltató fenntartja jogát arra, hogy megrendelést indoklás nélkül visszautasítson!

Megrendelő a megrendelés elküldésével visszavonhatatlanúl kijelenti és igazolja, hogy az utazási feltételeket előzőleg megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadja el.

"A szolgáltatás igénybevételének feltételei" megtekinthető weboldalunkon, és minden szerződött partnerünknél.

A partnereinknél rendelt szolgáltatás esetén, minden esetben a megrendelést felvevő feladata és felelőssége az utasok tájékoztatása a feltételekről, és a részvételi díj kifizetését igazoló számla kiállítása.

A szolgáltatás, csak a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe!